Кондиционният треньор на ЦСКА-София Томас Нойберт бе замесен във вихъра на допинг

...
Кондиционният треньор на ЦСКА-София Томас Нойберт бе замесен във вихъра на допинг
Коментари Харесай

Забъркаха треньор на ЦСКА-София в допинг афера

Кондиционният треньор на ЦСКА-София Томас Нойберт бе забъркан във вихъра на допинг скандал, който разтресе румънския футбол. Немският експерт бе упрекнат, че е участал в в допинг спекулация в гранда Стяуа, к огато бе на работа там. Разследването е на вестник " Газета Спортурилор ".

Изданието твърди, че по времето на Нойберт играчите на " синьо-червените " са употребявали непозволени средства.   " Стана въпрос за моите способи на подготовка в Стяуа и се изговориха доста неистини. Забавлявах се с внушението за жълтите пликчета, които носиха футболистите на отбора. Пликчетата бяха с подобен цвят, с цел да не се объркат играчите. Те съдържаха протеин, а не е целесъобразно футболистите да го употребяват по време на мач. Нашият физиотерапевт им даваше тази течност след мачовете. Идиотско е да се дава по време на мач, тъй като е смешно за мен ", споделя Нойберт в изявление за Digi Sport.

" Мога да кажа, че в никакъв случай не съм прибягвал до допинг, до ЕПО (еритропоетин). Не съм доктор и не мога да постановявам лекарства и инжекции. Спокоен съм, няма какво да укривам. Знам какво върша за възобновяване на играчите и съм го посочил в Стяуа, в Ал Хилал, в ЦСКА. Имам възприятието, че за Регекампф всичко е наред, а аз и Раду (б.а. - някогашният доктор на Стяуа Пилигора) сме изкупителни жертви "., написа " Меридиан Мач ". 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР